TORTOSA

Els Catarres, Doctor Prats i Xeic!, plats forts a les festes de la Cinta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

02/08/2018

Tortosa ha revelat este dijous el cartell de concerts de les festes de la Cinta d’enguany. La banda Doctor Prats actuarà a l’escenari del parc municipal el proper 31 d’agost, en una nit de música en què també hi haurà un concert d’Elma, la nova formació dels tortosins El Mafio. D’altra banda, l’altre plat fort des del punt de vista musical serà la nit del 2 de setembre, amb les actuacions del grups Els Catarres, Xeic! i Sen Drago.

El regidor de Festes ha remarcat que tant Els Catarres com Doctor Prats actuaran enguany a les festes de la Mercè de Barcelona. Així, Domingo Tomàs ha recordat que els tots els concerts seran gratuïts, i que en els darrers anys han passat per Tortosa els millors grups i bandes de les Terres de l’Ebre i del conjunt del país.

Tomàs també ha assenyalat que els concerts de la Cinta es tancaran, com ja comença a ser tradicional, amb l’actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

El regidor també ha avançat que en els propers dies es donarà a conèixer la imatge del cartell de festes. De fet, ha comentat que ara estan enllestint el programa, d’acord amb les penyes, les associacions i les entitats esportives que tenen previst fer actes amb motiu de la Cinta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>