Marfanta.com és el diari digital de referència a les Terres de l’Ebre. Va nàixer el 2005 com un bloc personal del periodista Gustau Moreno, però amb el pas dels anys ha anat evolucionant fins a convertir-se en el diari electrònic més llegit dels que s’editen a les quatre comarques de l’Ebre. A més, Marfanta.com va ser clau per al naixement i expansió de l’Ebresfera, la comunitat de blocaires ebrencs a internet. De la mateixa manera, la participació dels lectors, a través del seus comentaris, també ha estat important i fonamental per convertir Marfanta.com en molt més que un diari digital: una comunitat d’usuaris que debaten sobre els temes i els projectes que més interessen la ciutadania de les Terres de l’Ebre.

Marfanta.com és ara una plataforma multimèdia del grup Doble Columna que apropa cada dia, de manera ràpida i constant, amb rigor, amb pluralisme i amb credibilitat, la informació més important del territori, a més de les notícies de Catalunya i del món que afecten les Terres de l’Ebre. Les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana, amb un gran impacte a les xarxes socials. Els seus seguidors a Facebook, Twitter, Google Plus o Instagram el converteixen en el mitjà de comunicació ebrenc amb un impacte més important a la web 2.0 i a les xarxes socials d’internet.

Marfanta.com és la millor manera d’informar-se del que passa i també de saber de què es parla a les Terres de l’Ebre.


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació