TORTOSA

Ciutadans reclama la neteja dels embornals per evitar inundacions i plagues


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

04/09/2019

Ciutadans ha denunciat l’estat en que es troben els embornals de la ciutat. El portaveu a l’Ajuntament de Tortosa, Miquel Albacar, ha afirmat que molts d’ells estan plens de brutícia i plantes que en cas de pluja poden provocar inundacions, bassals i un creixement de paneroles. Una situació que, d’acord a les fotografies mostrades per Ciutadans, es reprodueix a tots els barris i pobles del municipi. Albacar ha demanat a l’Ajuntament que compleixi amb la normativa que l’obliga a mantenir correctament els embornals i també la implantació d’un pla director del manteniment del clavegueram.

Ciutadans també presentarà una moció per demanar una correcta gestió de les colònies de gats. Albacar ha dit que l’associació Progat Tortosa s’està encarregant, amb recursos propis, de desenvolupar tasques que són obligació de l’Ajuntament, com intentar capturar, esterilitzat i retornar a l’espai públic els animals. Per tot plegat, en la moció es demana habilitar partides pressupostàries per a Progat.

També Movem Tortosa iniciarà el curs polític amb una moció per millorar la gestió de les colònies de gats. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>