TORTOSA

Roigé fa autocrítica i assegura que es treballa per resoldre les mancances de la neteja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

06/09/2019

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha fet autocrítica de les mancances detectades en el servei de neteja a la ciutat. Una situació que assegura s’ha produït aquest estiu arran la unificació d’illes de contenidors fet que ha provocat que en alguns àmbits s’hagi acumulat la brossa i faci necessari un major dimensionament o modificar la distribució. Però també ha dit que s’han detectat conductes incíviques ja que alguns veïns continuen deixant la brossa en aquells punts on abans hi havia un contenidor de fracció resta, embrutant el carrer.

Roigé assegura que des del mes de juliol l’Ajuntament ha fet fer diversos requeriments a l’empresa i que ella mateixa ja s’ha reunit amb el directius d’Acciona per resoldre la problemàtica.

L’alcaldessa de Tortosa també ha reconegut que potser cal fer més pedagogia. En aquest sentit, Roigé ha avançat que aquesta tardor es farà una nova campanya de conscienciació per afavorir el reciclatge.

Roigé ha aprofitat la seva compareixença davant els mitjans de comunicació per fer una valoració positiva de les Festes de la Cinta 2019. // Foto NATÀLIA BARRAGUER.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>