AMPOSTA

Amposta es proposa “unes festes transversals” i amb concerts de primer ordre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

02/08/2018

La Festa Major d’Amposta del 2018 es vol obrir encara més a la ciutadania amb més activitats gratuït es que fomenten la participació. El pròxim divendres 10 d’agost i fins al 19, la capital del Montsià viurà una setmana llarga de festes obertes a tothom.

Els actes taurins i els concerts amb grups de primera línia s’enduran un bon pic del pressupost d’enguany que puja als 75.000 euros per a bous, i 263.000 euros per a les festes.

El concert d’Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet a la plaça de l’Ajuntament el 10 d’agost; el d’Èric Vinaixa i els Amics de les Arts al pavelló firal el 15 d’agost, el de Fórmula V per al dissabte 18, també al pavelló o el de Roba Estesa, el 19, al pàrquing de les antigues piscines per tancar festes són alguns dels plats musicals d’estos dies grans a Amposta, on tampoc s’oblidarà el caire més popular de les nits de ball amb orquestra. I un any més, la plaça de l’Ajuntament viurà els actes més emblematics com són la presentació de pubilles i el pregó o el concert de bandes de la Filha i la Lira d’unes festes que en paraules del regidor de l’àrea Ramon Bel, “són un èxit abans de començar”

Pel que fa als bous, durant nou dies hi haurà 37 actes taurins on destaca la novetat de l'encierro del migdia traslladat al carrer Barcelona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>