TORTOSA

ERC-Tortosa Sí reclama al govern que faci complir el contracte de neteja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/09/2019

ERC-Tortosa Sí presentarà una moció en el ple del proper dilluns on reclama al govern que faci complir el contracte de recollida de residus i neteja, i que s'identifiquen els sistemes de control previstos per a l'adequada prestació del servei. El portaveu d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, ha afirmat que les queixes de la ciutadania són “nombroses” i que la qualitat de la neteja és “deficient”.

Segons Faura, la inadequació en la prestació del servei pot comportar una infracció greu a l’empresa concessionària, penalitzada amb una multa de fins a 18.000 euros. Movem Tortosa també va anunciar aquest dimecres el registre d’una instància per conèixer la situació del servei de neteja que va qualificar de “desastre monumental”. Faura ha rebatut les crítiques de Movem que va assenyalar que ERC, com a membre del govern anterior, va apostar per la privatització del servei.

D’altra banda, en una segona moció, els republicans instaran l’Ajuntament a iniciar les gestions amb el departament d’Educació perquè l’Escola de Cuina de les Terres de l’Ebre s’instal·li a l’antic col·legi Sant Josep.

Els republicans també demanen que el govern local formalitzi notarialment el document de cessió de l'edifici amb la Germandat dels Sacerdots Operaris abans d'aprovar cap projecte.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>