TORTOSA

Morella presenta el 54 Sexenni a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

02/08/2018

Un cop més el Sexenni de Morella se'n recorda de les Terres de l'Ebre, origen d'un bon nombre de visitants. L'alcalde de la capital dels Ports ha estat dijous al matí a Tortosa per presentar els actes més destacats de la 54a edició de les festes sexennals.

L'amfitrió a Tortosa ha sigut el regidor de festes, Domingo Tomàs qui ha encoratjat la ciutadania de Tortosa i de les Terres de l'Ebre a visitar a Morella i viure unes festes amb molts elements en comú.

Les dos ciutats pertanyen al Consorci dels Tres Reis junt amb Alcanyís, per la qual cosa col·laboren en la promoció d'estos tres territoris molt propers i que comparteixen moltes característiques culturals i turístiques. L'alcalde de Morella ha explicat breument la història de l'origen del Sexenni, una festa que es remunta al segle XVII.

En els últims anys la festa ha cobrat especial importància pel reconeixement de festa d’Interès Turístic Nacional i Bé d’Interès Cultural Immaterial.

Durant els dies de festa, del 18 al 27 d'agost, Morella s'inundarà de paperets de seda preparats durant tot un any pels veïns i veïnes del municipi en una festa que tindrà activitats per a tot tipus de gent i on la tradició i el culte es mesclen amb la música i els actes dels nostres dies.

A poques setmanes per a l'inici de la festa, poques places lliures queden als establiments hotelers de la ciutat que de nou, habilita aparcaments a l'exterior de les muralles amb servei d'autobús fins a les portes del nucli emmurallat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>