TORTOSA

L’associació de veïns lamenta les pintades de llaços grocs al nucli antic de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

19/07/2018

L’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa ha lamentat que este dimecres apareguessin llaços grocs pintats al paviment dels principals carrers i places del barri. En declaracions a Canal 21 Ebre, el president Josep Baubí ha recordat que el moviment veïnal, a Catalunya, sempre ha defensat la llibertat i la democràcia. Però Baubí ha remarcat que la seua entitat fa temps que defensa la recuperació del nucli antic i la millora del barri.

De fet, el dirigent veïnal ha recordat que els carrers són “de tots i totes”. En este sentit, ha demanat a l’Ajuntament que s’aplique l’ordenança de civisme per sancionar els autors del que consideren un “atemptat al patrimoni”.

Finalment, Baubí ha volgut deixar clar que està a favor de la llibertat dels presos polítics, del retorn dels exiliats i de la llibertat de Catalunya; però ha tornat a rebutjar que es facin pintades a la via pública.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>