TORTOSA

Pinten llaços grocs als carrers i places del nucli antic de Tortosa, a un dia del Renaixement


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

18/07/2018

Els principals carrers i places del nucli antic de Tortosa s'han despertat, este dimecres al matí, amb llaços grocs pintats al paviment. L'acció, que fins al moment no ha estat reivindicada, s'ha realitzat quan només falta un dia per a l'inici de la XXIII Festa del Renaixement, i amb els diversos espais del nucli històric ja guarnits per a la festa. De fet, un dels espais urbans afectats per esta acció és la plaça de l'Absis, on ha de tenir lloc el pregó de la Festa del Renaixement i algun dels principals espectacles de pagament. De la mateixa manera, també hi ha llaços grocs en artèries com el carrer Nou del Vall, carrer Ciutat, carrer Croera, carrer Canvis, carrer Taules Velles o carrer Doctor Ferran, a més de la cèntrica plaça de la Cinta. L'Ajuntament de Tortosa ja és coneixedor dels fets i ja ha començat a netejar les pintades.

En els darrers mesos, tant al nucli antic com en altres llocs de Tortosa havien aparegut llaços grocs i pintades per la llibertat dels presos polítics, però amb una pintura menys agressiva amb el paviment i el patrimoni. Ara apareixen estes pintades, realitzades amb un producte que farà més difícil la seua neteja.

La Festa del Renaixement comença este dijous amb el pregó, a càrrec de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Però per dissabte també està prevista la visita del president de la Generalitat, Quim Torra. Una altra personalitat política que visitarà la festa este dissabte serà la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, que al migdia també farà un dinar de germanor al Parador amb militants i simpatitzants de les províncies de Tarragona, Castelló i Terol.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>