L’Handbol ampostí domina una vegada més

C.S | AMPOSTA

13/11/2018

CH Amposta Lagrama 25 – 19 Avannubi BM La Roca

La novena jornada del Campionat de Lliga Divisió d'Honor Planta femenina Estatal del Grup C es va celebrar al passat cap de setmana al Municipal Ampostí.

L'Amposta va agafar el domini del partit tan bon punt van començar. Gemma Gàlvez des de l'eix de l'equip, va fer circular la pilota a gran velocitat per donar joc a les seves companyes i així poder agafar distàncies al marcador. La primera part va ser intensa. Arribarien al descans amb 15-7 gols. A la represa La Roca va retallar distàncies fins a quatre gols a la meitat de la segona part. L'últim quart de l'encontre va tornar a ser per a les ampostines. Xoana Iacoi, Gemma Gàlvez i Zulema Asénsio van ser les màximes anotadores, i junt amb l'aportació de la resta de components de l'equip s'arribaria al 25-19 final.

Amb aquest resultat l'Amposta-Lagrama se situa cinquena amb 12 punts a la taula classificatòria, a tan sols quatre punts del Sant Quirze que és líder. Dissabte vinent es desplacen a Benidorm per disputar el partit corresponent a la jornada 10 davant el BM Servigroup Benidorm, qui debuta en aquesta categoria.