SANT JAUME D'ENVEJA

El CN Flix guanya el màxim de regates al Campionat de Catalunya de Llagut


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | SANT JAUME D'ENVEJA

01/09/2019

Les aigües del riu Ebre al seu pas per Sant Jaume d’Enveja han acollit el 25è Campionat de Catalunya de Llagut, durant aquest cap de setmana, en les categories cadet, juvenil, sènior i veterà tant femení com masculí, amb un total de 43 embarcacions inscrites: 12 de veterans masculina i femenina; 9 de senior masculí i 4 femení; i 3 de cadet masculí i femení. De les 43 embarcacions inscrites d’arreu de Catalunya, 11 són representació ebrenca: 5 del CN Flix; 3 del CN Móra d’Ebre; 2 de l’AE Xino Xano de Deltebre; i una del CN Amposta.

L’inici de la competició es va disputar amb les semifinals de dissabte al Pont de lo Passador, a partir de les 15 hores fins ben entrada la tarda, seguit de de les finals de diumenge a primera hora del matí fins als vols de migdia, amb un total d’uns quatre-cents remers. En acabar la competició s’ha procedit a fer l’entrega de les medalles, sent el CN Flix qui ha guanyat més regates.

El Campionat de Catalunya de Llagut ha estat organitzat conjuntament amb la Federació Catalana de Rem i el Club de Rem Delta. Ha suposat una gran satisfacció per al club local organitzar aquesta competició.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>