SANT JORDI

Sol i bon ambient a la final de l’APS del Pitch & Putt Sant Jordi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | SANT JORDI

26/08/2019

Partides de molt nivell, bon ambient i gran afluència de públic. Així va ser la final de la 8a cita del torneig Audi Pàdel Series 2019 que va tenir lloc aquest dissabte a les instal·lacions Pitch & Putt de Sant Jordi. Un total de 44 participants d'arreu de l'estat han competit durant tota la setmana per poder classificar-se a la gran final i disputar-se els 2000 euros en premis. Malgrat el dimarts, on la pluja va fer acte de presència durant tota jornada, la resta de dies va regnar el bon temps i la calor.

Tot i que l'agost és un mes on hi ha poca afluència de gent degut a les vacances d'estiu, Juanma Soler ha fet una molt bona valoració del torneig, de la participació i del nombre de curiosos i acompanyants que van apropar-se a les instal·lacions.

Pel que fa a les competicions, va ser dissabte a les 9 del matí quan es va donar el tret de sortida a la gran final. La parella formada per Juanjo Parra i Lluís Portugal va proclamar-se guanyadora en la 2a categoria masculina.

Pel que fa a la 2a categoria femenina, la victòria se la van endur Ester Bedmar i Sandra Verge després de vèncer a Natalia Cervera i Sandra Rubio.

Amb l'entrega de premis i el sorteig de dos dies i una nit al Tancat de Codorniu, el qual en aquesta edició se'l va endur Juanma Badenes, habitual del circuit, es va posar punt final a la 8a cita de l'Audi Pàdel Series 2019. La propera parada del torneig serà al Tennis Club de la Sénia del 16 al 22 de setembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>