LA GALERA

Llorenç Sales guanya el bronze a l’Estatal Absolut d’Atletisme

Vicky Maigí | LA GALERA

03/09/2019

L’atleta de la Galera Llorenç Sales, component de la Unió Atlètica Montsià, va aconseguir la medalla de bronze a la final dels 1.500 metres del Campionat d’Espanya absolut d’atletisme celebrat a la ciutat alicantina de La Nucía. D’aquesta manera, l’entitat ebrenca va sumar la primera medalla de la seva història en un estatal absolut en pista.

Sales es va mantenir sempre als llocs capdavanters i finalment va poder aconseguir una més que meritòria tercera posició, compartint podi amb el guanyador, Kevin López, corredor del Nike Running, i amb Jesús Gómez, atleta del mateix equip que va acabar segon.

L’atleta del Montsià seguirà endavant amb la seva temporada participant aquest mateix divendres al Miting d’Andújar, on cobrirà també la distància de 1500 metres.