AMPOSTA

Aina Cid i Virginia Díaz es classifiquen per les olimpiades de Tòquio de 2020


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

29/08/2019

L’ampostina Aina Cid i la càntabra Virginia Díaz, integrants de dos sense timoner espanyol, han aconseguit aquest dijous el pas a la Final A dels Mundials de rem d’Àustria, amb la consegüent classificació de l’embarcació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Cid i Díaz han aconseguit el pas a la Final A amb el tercer millor temps de la seva semifinal. En concret, amb un temps de 7:03:16, al darrere de les australianes amb un temps de 6:58:00 i les canadenques amb 7:00:45.

No han tingut la mateixa sort els germans Pau i Xavi Vela que aquest dimecres van acabar cinquens de la seva sèrie de quarts de final en dos sense timoner. L’embarcació de la selecció brasilera gairebé no va tenir opcions d’aconseguir alguna de les necessàries tres primeres places de classificació. Així, els remers tortosins han quedat fora de la lluita directa per les olimpíades de Tòquio. Ara bé, encara els quedarà una última oportunitat d’obtenir les dues places que quedaran pendents al preolímpic de Lucerna.

Per a Cid aquests seran els segons Jocs Olímpics ja que ja va competir als jocs de Rio 2016 amb Anna Boada. El seleccionador espanyol del Mundial és el tortosí Javi González.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>