TORTOSA

Xavier Mompel acaba 29è del grup C a l’Open Internacional de Sants


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Vicky Maigí | TORTOSA

05/09/2019

El jove jugador del Club d'Escacs Tortosa Xavier Mompel, de 9 anys, ha finalitzat en la 29a posició de l'Open Internacional de Sants, Hostafrancs i la Bordeta que s'ha celebrat a Barcelona. Mompel sortia en la posició número 108 del rànquing inicial i va aconseguir guanyar tres partides, fer sis taules i patir només una derrota.

Cal destacar que el tortosí, entrenat per Michel Accensi, ha assolit un nou rècord nacional, ja que en dos mesos i deu dies ha aconseguit pujar 341 punts d'elo fide, el que fa que s'hagi situat en el lloc 43 del rànquing europeu de la seva edat.

L'Open de Sants és una de les millors competicions que se celebren a escala internacional i aquest any ha reunit a més de 700 jugadors vinguts de tot el món i dividits en tres grups.

També van prendre part en aquesta cita els ebrencs Llàtzer Bru, que va finalitzar en la posició 120 i Gerard Añó que ho va fer en la 288.

La propera competició oficial del jove jugador tortosí serà ja al mes de novembre, quan participarà en el Campionat Nuevas Generaciones que es disputarà a l'Hotel Gran Bali de Benidorm.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>