L’Ascó no guanya a casa

Clara Seguí | ASCÓ

03/12/2018

Ascó 0 – 2 Reus B

Nova derrota de l’Ascó al seu estadi. En aquest cas enfront al Reus B, equip que ocupa la part tranquil·la de la classificació a Tercera Divisió.

La primera part va ser de domini local. Els asconencs tenien el control del mig del camp, però no van saber generar gaires ocasions de gol. Els reusencs ho intentaven també, però sense definició.

Al minut 26 ho va provar Marcel Messeguer, però la va aturar Chechu. A partir d’aquí, l'Ascó va posar una mica més de ritme en els seus atacs. Al 38 va arribar la millor ocasió per a l’equip riberenc amb una jugada de Messeguer, però, de nou Chechu, qui estava ben col·locat, la va parar. Al minut 42, Forgas del Reus B va marcar el primer gol, en la primera ocasió que va tenir.

A la tornada del descans, els visitants atacaven amb perill per buscar el segon gol. L'Ascó tenia la pilota però no aconseguia crear ocasions. Al minut 55 Modest va rebre una centrada i va marcar el segon dels reusencs.

Nou gerro d'aigua freda pels asconencs que es van veure superats pels visitants, sense aconseguir encertar amb les seves jugades. En aquest punt va entrar Toldrà per Xavi Jaime, amb l'objectiu d'arribar a porta amb més rapidesa. Els visitants en canvi, amb el marcador a favor van acabar jugant millor i amb més tranquil·litat.

L'Ascó ho va intentar fins al final del partit però no va poder ser. Amb el resultat final de 0-2, els de la Ribera d'Ebre continuaran a la part baixa de la taula una setmana més.