ASCÓ

L’Ascó es deixa dos punts en l’últim sospir

Albert Pascual | ASCÓ

13/10/2015

Molt igualat ha començat el partit. Tots dos conjunts trepitjaven l'àrea rival amb facilitat en un partit d'anada i tornada. La primera acció de perill arribava en el minut 6' després que Carlos Cano aconseguís endur-se una pilota entre de Nova i Joel Coch i finalitzés l'acció amb un potent xut que Sergio López refusava amb una bona intervenció per evitar el primer gol del partit. El domini ha seguit estant repartit entre els dos conjunts si bé és cert que en els primers 25 minuts el Granollers ha disposat de certa superioritat amb una pressió molt intensa sobre la sortida de la pilota de l'Ascó. Passat aquest primer tram de partit, el conjunt de Miguel Rubio ha començat a créixer sobre el terreny de joc i en el minut 31 disposava d'una molt clara acció de perill. Passada llarga de Llopis a l'esquena de la defensa per l'arribada en velocitat de Genís, que massa forçat pel seu defensor provava una vaselina sobre Ortega que acabaria aturant aquest últim sense excessius problemes.

Després d'un primer temps sense massa accions de perill, el primer gol del partit arribaria en el 58 després d'una centrada d'Edu Vives des de la dreta que no rematava clarament Virgili, però que queia morta dins l'àrea per a què Genís rematés des de terra a l'escaire de la porteria local. Amb l'Ascó per davant en el marcador, el Granollers ha posat tots els seus recursos a la recerca del gol de l'empat. Tot i això, el conjunt local s'ha topat en diverses accions tant amb la defensa com amb les bones intervencions de Sergio López que ha quallat una gran actuació durant el partit. En el 67 David Duran posava a prova al porter asconenc amb un potent xut de falta que Sergio refusava amb una gran estirada. En el 72 era Gerard Font qui engaltava una gran canonada aprofitant un rebuig en la frontal en un corner, per a què novament Sergio refusés sota la línia de gol amb els punys. L'Ascó s'ha defensat bé en tot moment posant les coses molt difícils als locals, no obstant això, el partit es podria haver complicat i molt en el 82, moment en què Llopis cometia una clara falta que li costava la segona targeta groga i que deixava amb 10 homes al conjunt asconenc. Poc ha durat la inferioritat, ja que tan sols dos minuts més tard, el local Suárez també havia d'abandonar prematurament el terreny de joc després de donar una puntada a Virgili posterior a una clara falta d'aquest sense la pilota en joc. Amb 10 efectius per equip, els últims minuts de partit han estat una autèntica bogeria. Carlos Cano en el 87 tornava a disposar d'una clara acció de perill, tot i que sense massa angle per al remat, que Sergio López ha rebutjat a corner en el primer pal. L'Ascó ja veia la victòria a tocar, però en els 5 minuts de descompte que ha afegit el triplet arbitral el Granollers ha posat la resta. Àlex Gil aconseguia penjar una pilota des de la línia de fons al segon pal on David Bauli arribava per rematar de cap al fons de la xarxa en l'últim segon de partit i posar l’1 a 1 definitiu en el marcador.