LA GALERA

Llorenç Sales i Pilar Rus guanyen la cursa de La Galera

Albert Pascual | LA GALERA

06/10/2015

Diumenge al matí es va realitzar la vuitena cursa urbana a La Galera. Enguany hi ha hagut una mica menys de participació. Tot i això, aquesta cursa és fàcil per a principiants al tindre un recorregut urbà i fàcil amb només un desnivell de 50 metres.

Els guanyadors de la cursa urbana en categoria masculina van ser Llorenç Sales del Prorunners Barcelona amb un temps de 33 minuts i 5 segons. Segon Xavi Queral del Fondistes Amposta que va arribar 22 segons després, i tercer Mohammed Sedrani ja més allunyat del grup de dos amb un temps de 34 minuts i 41 segons.

Pel que fa a la categoria femenina la clara guanyadora dels 10 quilòmetres va ser Pilar Rus del Borges Trail de Valls fent un temps de 39 minuts i 34 segons. La segona va arribar al cap dos minuts, Gemma Colomé del Club Atletisme Terres de l’Ebre. Andrea Dragó del Paleodelta Runners va ser tercera arribant als 44 minuts i mig.