Les xiques de l'Amposta Lagrama subcampiones de la Supercopa de Catalunya

Albert Pascual | AMPOSTA

27/10/2016

KH7 BM Granollers 29 - 25 CH Amposta
El Club Handbol Amposta no va poder superar al BM Granollers a la final de la Supercopa de Catalunya d'handbol femení.

El partit va tenir molts daltabaixos per part de l'equip ampostí, que va fer uns bons primers quinze minuts tot i anar al darrere en el marcador (5 a 7). A partir del quart d'hora les vint errades de tir i moltes pilotes perdudes (18) van fer que a poc a poc el Granollers agafés avantatja al marcador arribant a tenir una diferència de nou gols (26 a 17).

La bona defensa de 5 a 1 aplicada per Mateu Castellà durant el tram final del partit va fer que el marcador s'escurcés fins a arribar al 29 a 25 final.

Durant la primera part va destacar l'actuació de Marta Gálvez amb bones parades i un gol de porteria a porteria que li han valgut aconseguir el premi a la millor portera de l'equip.

Pel C.H. Amposta han jugat a la porteria Marta Gálvez (8 parades i 1 gol), Noelia Lázaro (4 parades), Sara Alonso (3), Andrea Haro, Esther Juncosa (2), Alba Simón (5), Joana Rieres (5), Laia Uliaque (2), Judit Tortajada (3), Aida Rieres (1), Cinta Gisbert, Loreto Roldán (2), Paula Ripoll (1), Cristina Tortajada, Gemma Gálvez i Laia Hernandez.