La poca defensa i pitjor concentració penalitza el Cantaires

A.P. | TORTOSA

15/11/2016

CB Sant Boi 90 - 88 CB Cantaires
La visita a la pista del Sant Boi per part del Club Bàsquet Cantaires va posar de manifest la irregularitat de l'equip tortosí que tornava a casa amb una derrota.

S'obtenia un resultat negatiu a causa d'una defensa inexistent i poca concentració sobre el terreny de joc. L'equip local, amb un treball constant, i nous fixatges posava les coses molt complicades.

El primer període acabava amb empat a 23 punts. Al segon temps, Les Vinyes del Convent CB Cantaires va aconseguir una diferència de set cistelles 20/27. Però a la tornada del vestidor van començar els dubtes a l'equip tortosí, perdent el tercer període per 28/20, mentre que l'últim quart es perdia per la mínima 19/18, amb un resultat final de 90-88.

Aquest resultat situa a l'equip roig al quart lloc de la classificació, essent l'equip que més anota a la lliga, però també el que pitjor defensa.

El pròxim partit serà dissabte a les 18:00 al pavelló de Ferreries enfront als Lluïsos de Gràcia.