SANT CUGAT

La permanència s'allunya del Cantaires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | SANT CUGAT

19/03/2019

El Cantaires va perdre contra el Sant Cugat Negre per 72 a 51. Un partit vibrant entre dos rivals directes de la part baixa de la taula. Amb aquesta nova derrota els tortosins veuen més lluny l'opció de salvar la permanència, ja que se situa últim amb 25 punts.

L'inici del primer quart va començar amb un Sant Cugat poc encertat. Va ser amb el pas dels minuts quan els santcugatencs es van anar entonant amb una gran defensa, desplegant tot el seu potencial defensiu i un bon domini de joc. Va ser una primera part d'alternança en el marcador però finalment van arribar al descans amb un ajustat 33 a 28, favorable als locals.

A la represa el Sant Cugat va prémer l'accelerador i no va donar opció al Cantaires. Els del Vallès, amb un gran joc, s'allunyaven del marcador i els ebrencs, que van anar a remolc, tot i els grans esforços no van poder contrarestar la gran eficàcia de l'equip local. El matx va finalitzar amb un 72 a 51.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>