LA SÉNIA

La Sénia se suma al projecte 'The Trail Zone'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | LA SÉNIA

25/09/2018

"The Trail Zone Els Ports - Tinença", és el nom del projecte turístic, esportiu i de natura que ja s'ha posat en marxa a diferents municipis de Catalunya amb l'objectiu d'apropar l'atractiu del nostre país a visitants del món.

La Sénia és també una de les poblacions "The Trail Zone". El passat dissabte es va presentar el projecte al Centre Marcelí Domingo. The Trail Zone és una eina de dinamització turística basada en les noves tecnologies per ajudar ajuda als amants de l'esport i de la muntanya a organitzar fàcilment els seus entrenaments, escapades o vacances.

L'acte va comptar amb la participació de Ragna Debats, campiona del món de la International Skyrunning Federetion i de la Sky Running Association 2018, així com reconeguts esportistes del territori.

El nostre territori compta amb diferents terrenys i rutes per a tots els gustos, és així que amb aquesta eina es podrà trobar rutes variades per a corredors i ciclistes però també per a famílies que aposten per aquest tipus de turisme.

A la presentació hi van assistir diferents representants polítics i de l'esport, i també representants de centres excursionistes i entitats esportives.

"The Trail Zone" és l'inici d'un projecte que permetrà potenciar i promocionar el territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>