SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Rapitenca no pot amb el líder


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

27/11/2017

Martinenc 2 - 0 Rapitenca

La Rapitenca tenia una difícil empresa contra el líder de la categoria, el Martinenc, que va plantejar un partit impecable aconseguint un triomf clar per 2 - 0, controlant en tot moment al conjunt mariner que d'igual forma, va fer un joc seriós sobre el terreny de joc.

La Rapitenca, que només va inquietar en els primers vint minuts de partit, va deixar fer al conjunt del Guinardó que va dominar i crear ocasions de gol durant la resta de l'encontre.

El primer premi arribava al minut 42, quan Miki Poveda s'inventava un xut llunyà que sorprenia Queral. Un gran gol que avançava el Martinenc en el marcador.

A la segona part, l'equip va mantenir la intensitat defensiva i es va estirar en atac, Tot i les bones jugades per banda, el segon gol arribava gràcies a una jugada d'estratègia. Roland servia de banda a Marc Esteve que pentinava la pilota, i Alabau, molt atent, marcava de cap el segon gol.

Amb un 2-0 tranquil·litzador per als interessos locals, els homes d'Isaac Fernández van començar a crear ocasions que no arribarien a bon port.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>