SANT CARLES DE LA RÀPITA

La Rapitenca no passa de l'empat

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

19/09/2016

La Rapitenca no va poder passar de l'empat a dos gols enfront del Balaguer en un partit molt disputat entre l'equip mariner i el conjunt de la Noguera.

El primer gol va arribar al minut 4 després d'un córner servit a Asier Eizaguirre per a anotar el 0 - 1. L'avantatge visitant, però, no duraria molt i Paco Collados va fer un potent xut des de fora de l'àrea per a empatar el partit al cap de dos minuts.

En aquests moments, la Rapitenca va agafar l'empenta necessària per a intentar trencar el partit. El mateix Collados va realitzar un potent xut al travesser que va rebotar al cos de Giribert i acabar finalment al fons de la porteria avançant d'aquesta manera als rapitencs.

Durant bona part de la segona meitat, tots dos equips van jugar amb 10 hòmens després de l'expulsió del visitant Adrià Fernández i del jugador local Pau Ripoll després d'una suposada ma que va propiciar el penal a favor del Balaguer que suposaria l'empat a dos definitiu.