La Rapitenca no guanya a la Devesa

Clara Seguí | LA RÀPITA

03/12/2018

Rapitenca 1 – 4 Montañesa

La Rapitenca va perdre aquest cap de setmana al Municipal de la Devesa per una forta Montañesa. Amb un marcador final d’1-4, els del Montsià tanquen la jornada 14, catorzens a la classificació.

L’equip visitant va aconseguir posar-se 0-3 en només 12 minuts gràcies als gols d’Omar Balde i Francisco Areitio. Això va suposar que la Rapitenca no pogués superar la Montañesa.

L’equip de Guillermo Camarero, a les acaballes de la primera part va viure la xiulada d’un penal sobre Peke que va transformar Sabaté posant el marcador a 1-3.

A la represa, l’afició esperava la reacció de l’equip local, però la Montañesa, al minut 5, mitjançant Maldonado anotaria l’1-4, sentenciant així el partit.

Després d’aquesta derrota la Rapitenca haurà de prendre mesures per sortir de la zona baixa de la classificació.