BENISSANET

La BTT l’Auberge s’estrena de tarda en el seu desè aniversari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | BENISSANET

09/07/2019

El amics de la bici de Benissanet han fet possible, un any més, la BTT l’Auberge, una cita que enguany arriba a la desena edició i que representa la 4a prova del calendari de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2019. Amb motiu de la celebració del 10è aniversari, l’edició d’enguany va presentar-se com a novetat com una BTT de tarda i diverses sorpreses més.

Vora 300 persones repartides entre les modalitats de cursa i llarga distància van pedalejar fins l’últim minut per completar els diversos recorreguts.

Només sis dones van participar en el circuit llarg de 45 km i 900 m de desnivell positiu, on Maria Garcia va ser la guanyadora amb un temps de 2:36:00. Rebecca Leaper i Rosa Muixi van quedar en segona i tercera posició, respectivament.

Moltíssima més participació hi va haver en el sector masculí, on Èric Gil va proclamar-se campió de la prova recorrent els 45 kilòmetres amb 02.05.19, seguit de Xavier Jornet i Miquel Escolà.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>