L'Ascó tanca novembre en quarta posició

Albert Pascual | ASCÓ

28/11/2016

Ascó 2 - 0 Sabadell B
Augmenta el número de jornades sense perdre de l'Ascó, ja en són 13 després de la victòria per 2 a 0 d'aquest diumenge enfront del Sabadell B, i que situa a l'equip de la Ribera en quarta posició després de l'empat del Sant Andreu.

Tot i que la pluja va donar una treva durant els 90 minuts del partit, al principi, els directius tècnics de l'Ascó no les tenien totes perquè les condicions del camp no eren les millors.

Amb tot el partit va començar amb un Sabadell que sabia que havia de pressionar durant els primers minuts, però un Ascó ben col·locat i amb molta paciència va anar superant amb solvència el joc visitant i a poc a poc va anar agafant el timó del partit.

La primera ocasió va ser al minut 6 quan Guiu rematava de cap una pilota que finalment va sortir fora.

Al minut 15 l'àrbitre no xiulava un penal clar sobre Jordi Martí.

Els de Santi Castillejo arribaven cada cop amb més claredat a la porteria però amb la mala fortuna d'un Sabadell amb una bona defensa.

De nou al 38 l'àrbitre tornava a ser el protagonista en un altre penal, aquest cop sobre Peke. Amb empat a zero s'arribaria al final del primer temps.

L'Ascó va intensificar el seu domini i quasi tot el joc es va desenvolupar en camp visitant. Al minut 51, aquest cop sí, l'àrbitre xiulava penal sobre Jordi Martí que va transformar Bertomeu,

El segon gol per a l'Ascó no trigaria gaire. Al cap de cinc minuts Peke remata des de fora de la frontal un xut per a gol que no podria aturar Aguilar.

Amb el 2 a 0 al marcador, Castillejo va aprofitar els darrers minuts de partit per donar entrada a tres jugadors pensant ja en el pròxim partit i intentant no carregar massa als titulars.

Al tram final del partit l'Ascó va gaudir de noves ocasions de gol però també ho va aprofitar el Sabadell B per mirar d'apropar-se a l'àrea local però sense perill.