ASCÓ

L'Ascó perd el partit i s'allunya dels llocs de playoff


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ASCÓ

19/03/2018

Ascó 0 – 1 Terrassa

L'equip verd perdia davant un fort Terrassa, en la lluita per apropar-se als llocs de playoff d'ascens.

El solitari gol de Civil al minut 19, va donar la victòria als egarencs, impedint així que els asconencs s'apropessin als llocs de playoff. Els locals, tot i tenir moltes ocasions per marcar, no ho van poder fer. Va ser el Terrassa qui en una jugada de mala sort per als de Castillejo, aprofitava i marcava. Una golejada que no van poder igualar els d’Ascó, en un partit força disputat.

La primera part va ser molt igualada. Mentre l'Ascó buscava per banda la complicitat dels davanters, el Terrassa també provava. En una aproximació -una pilota que va treure un defensa de l'Ascó-, rebotava a un company del Terrassa, i l’aprofitava l’egarenc Civil que quedava lliure de marcatge qui s'anotava l'única golejada de la jornada.

A la segona meitat del partit, els ebrencs sortien a per totes, i tancaven al rival al seu propi camp, però tot i així, no aconseguiren l’empat. Els de Santi Castillejo van disposar de clares opcions de gol però cap d'elles va tenir èxit: més de quinze córners a favor i nombroses arribades per banda a punt de rematar.

Una jornada intensa on els dos equips vivien la pressionats lluitant per fer-se un lloc dins de la zona de play off d’ascens.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>