L'Amposta-Lagrama recupera l'empenta

Albert Pascual | AMPOSTA

17/10/2016

CH Amposta 29 - 24 H Sant Vicenç
L'Amposta va fer un gran partit per superar un equip acabat d'ascendir però amb molt potencial, el Sant Vicenç dels Horts. Les xiques de Mateu Castellà amb Laia Uliarque dirigint l'equip i la portera Marta Gálvez amb aturades en moments decisius, van saber fer una gran defensa amb poques pilotes perdudes.

Les ampostines van mantenir la iniciativa durant tot el partit, tant el joc com al marcador, tot i que les del Sant Vicenç no els ho van posar gens fàcil. Amb empat a vuit gols al minut 19, les del Montsià van saber reaccionar per arribar al descans amb tres gols més que l'equip rival.

La segona part, després d'uns primers 10 minuts força igualats va ser de clar domini local amb molta efectivitat en el joc d'atac per part d'Alba Simón, màxima golejadora del partit amb nou gols, i Judit Tortajada, la segona millor amb 7 gols.

El Sant Vicenç no ho volia donar per perdut i els darrers minuts van ser de tensió a la pista i a les grades del poliesportiu d'Amposta que al final va respirar tranquil amb el 29 a 24 i els dos punts de l'Amposta-Lagrama que és quart amb sis punts.