TORTOSA

L'Amposta Lagrama perd l'últim partit de lliga


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

10/04/2018

Amposta Lagrama 26 – 29 BM Elda

Aquest cap de setmana es va disputar l'últim partit de lliga on cap dels dos equips es jugava res, simplement quedar en la posició més alta a la taula classificatòria. Després d'una gran segona volta per a l'Amposta Lagrama amb grans victòries, perdien davant un fort Elda.

Les noies de Mateu Castellà es presentaven a aquest partit amb moltes baixes, algunes importants (Alba Simón, Georgina Vila, Sara Alonso, Yaiza Ferré i les porteres Rocío Lendinez i Noelia Lázaro). Amb una primera part molt igualada fins al minut 15, on l'Elda es posicionava al davant del marcador (8-9), degut a algunes errades en defensa, decisions de passi equivocades, i tirs errats, van fer que les alacantines sortiguissin ràpides al contraatac, arribant al descans amb el resultat de 15 a 17 a favor.

A la segona part, l'Elda es quedava amb 5 jugadores al minut 2, tot i això feien un parcial d'1 a 3 (minut 5, amb 16-20 al marcador). Al minut 10 van ser les ampostines les que es quedaven amb 5 jugadores a causa d'una expulsió amb roja directa de Geanina Ungureanu, el que va provocar les queixes de Mateu Castellà, que també va ser expulsat.

Tot i això, la diferencia al marcador no passava dels 3-4 gols en contra de les ebrenques, les quals va lluitar fins a l'últim minut per endur-se la victòria que finalment no va poder ser davant un gran i experimentat equip que no va donar cap opció, arribant al 26 a 29 final.

L'Amposta Lagrama es prepara ja per la Copa Catalana, que començarà a partir del 21 d'abril.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>