AMPOSTA

L'Amposta guanya després de vuit jornades

Albert Pascual | AMPOSTA

22/03/2016

Gran victòria la que ha aconseguit l'Amposta aquest diumenge contra el Terrassa 1906. El conjunt del Montsià ha sigut clarament superior als egarencs i ja a la primera arribada a la porteria visitant, Guillem Pallisé ha anota per a l'Amposta el primer gol. Tot això quan no passaven ni dos minuts de l'inici del partit.

La intensitat ha seguit en el joc de l'Amposta i abans d'arribar al quart d'hora, Josep Becerra, que recuperava una pilota en camp propi i després d'una gran cursa amb la pilota sempre controlada, es desfeia de tota la defensa i aconseguia marcar el segon gol per als del Montsià. 2 a 0 en 15 minuts.

Per la seva part el Terrassa no arribava amb gaire perill a la porteria de Selu. El bon joc de l'Amposta es va tornar a veure reflectit poc després de la mitja hora de partit quan l'equip local inicia una contra amb Sabaté que culmina Becerra marcant el 3 a 0 definitiu.

A la segona meitat l'Amposta ha sabut jugar el seu partit, sense arriscar en defensa i pressionant la sortida de pilota del Terrassa.

Cap al final del partit, Albert Company ha donat minuts als juvenils Hans, Eric i Subi que han substituït als lesionats Gustavo, Guillem Pallisé, i també als sancionats Barrufet i Rafa.

Important triomf per a l'Amposta que d'aquesta manera trenca la dinàmica de derrotes de les últimes jornades.