AMETLLA DE MAR

L'Ametlla de Mar s'imposa davant la Rapitenca B (5-1)


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMETLLA DE MAR

27/05/2019

Ametlla de Mar 5 – 1 Rapitenca B

Aquest dissabte es va viure l'últim partit de la temporada a l'estadi municipal de La Cala de l'Ametlla de Mar que va enfrontar a l'equip local amb el filial de la rapitenca. Els dos equips arribaven a aquest duel amb els deures fets i sense res en joc a banda d'acabar la temporada amb victòria.

Des de l'inici del matx l'Ametlla de Mar va sortir molt endollat i amb moltes ganes de regalar als seus seguidors l'última victòria de la temporada. Per altra banda, la rapitenca B no era capaç de contrarestar les ganes i la intensitat dels locals, els quals s'imposaven en tots els duels individuals. A conseqüència d'aquest domini l'equip de l'Ametlla s'avançava al marcador quan només s'havien disputat 14 minuts de joc amb un gol obra d'Antoni Calafat. El filial de la rapitenca no va saber reaccionar i només dos minuts més tard Josep Madrid marcava el 2-0 pels locals. Tot i els intents dels rapitencs seguien sense encertar de cara a porteria, el contrari que els locals que al minut 35 de nou feien pujar el marcador per mitjà de Josep Madrid. Amb el 3 a 0 es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A la represa l'Ametlla de Mar no es va conformar i va sortir a l'atac davant d'un filial rapitenc que seguia sense poder fer res per contrarestar el gran domini de l'equip local. Al minut 66 els locals posaven el 4-0 al lluminós amb un gol de penal de Lluís Castelló. Però aquest mateix jugador va ser també protagonista sis minuts més tard, ja que es va marcar un gol en pròpia porteria posant el 4-1 al marcador. Tot i el gol l'equip visitant va seguir sense poder imposar-se en cap aspecte del joc i al minut 79 Younes, amb un gran gol, posava el 5-1 final al marcador en un partit que va estar dominat des de l'inici fins al final pels locals.

Amb aquesta victòria l'Ametlla de Mar finalitza la temporada en 13a posició amb 45 punts, mentre que la Rapitenca B finalitza 9è classificat amb 53 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>