JESÚS

Youssef Abaghad i Àngela Barón guanyen l'última prova Running Series 2018

Clara Seguí | JESÚS

13/11/2018

Les Runnig Series Terres de l'Ebre tancaven la temporada aquest cap de setmana amb els 5 i 10k de Jesús. Última cursa del circuit de curses per asfalt ebrenc on Youssef Abaghad i Àngela Barón van ser els guanyadors.

La prova, organitzada per l'Associació Jesús es Mou, va acollir vora 150 participants entre les dues modalitats. Els participants dels 5k van fer una volta al circuit entre els carrers de Jesús, i els corredors i corredores dels 10k en van realitzar dues. D'altra banda, també es van disputar les curses de les categories infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i patufet.

Aitor Tomàs va guanyar els 5k amb un temps de 00:17:18, i en dones ho va fer Luci Galve amb un temps de 00:23:47. Pel que fa als 10k, Youssef Abaghad va encapçalar el podi després de crear la línea de meta el primera amb un temps de 00:34:02. El va seguir Ali Fathi (00:34:14) i Musa Sowe (00:34:15). En dones, Àngela Barón va ser la campiona amb un temps de 00:42:25. En segon lloc va entrar Marta Paulino (00:42:47) i tercera, Sandra Vidiella (00:44:22).

Amb aquests resultats es donava per finalitzada la temporada Running Sèries Terres de l'Ebre. El divendres 23 de novembre, Lluisma Mas i Marta Paulino rebran el premi de campions del circuit 2018, en la festa de cloenda d'aquest circuit que se celebrarà a Tortosa.