Victòria treballada del Tortosa enfront l'Ulldecona

Albert Pascual | TORTOSA

31/10/2016

Tortosa 2 - 0 Ulldecona
El Tortosa rebia a l'Ulldecona en una jornada festiva per a l'equip blanc i roig per la presentació dels seus equips de futbol base que va animar a molts aficionats a anar a l'estadi Josep Otero.

L'equip faldut tenia una empresa difícil, guanyar al líder encara imbatut de la segona catalana. Amb una defensa ordenada, els del Montsià esperarien al contracop.

L'equip local s'avançava al minut 30' en una jugada de córner que acabava transformant Manolo Puig.

A la segona part, el Tortosa seguia amb el domini de la pilota però sense massa efectivitat. L'Ulldecona plantava cara però a 20 minuts per acabar el partit va quedar-se amb un home menys per l'expulsió per roja directa de Queralt.

L'Ulldecona va jugar més obert durant el tram final, i ho va poder aprofitar Maikel Emperador al 88' l'ocasió per a sentenciar amb el 2 a 0. El mateix jugador seria expulsat al cap d'un minut.