JESÚS

Victòria sense dificultat

Albert Pascual | JESÚS

23/05/2016

Un Alcanar minvat per les baixes per lesió i sancions afrontava el difícil partit contra el Jesús Catalonia amb només 14 jugadors, els onze titulars i tres suplents.

Per la seva part, el Jesús Catalonia amb l'equip complet va disputar un partit sense massa complicacions. Isaac Casanova avançava al conjunt local al minut 6', però l'Alcanar mantenia una bona defensa i jugant al contracop empatava Adrià Valsells al 29'.

Antoni Ondozábal tornava a posar als locals al davant en el marcador al minut 35'. Abans del descans, el canareu Juan Martínez era expulsat. Amb aquesta situació s'arribava al temps de descans.

A la segona meitat el domini seria per al Cata. Al minut 62' Cristian Arasa marcava el tercer, després vindrien les expulsions de Daniel Ghisalberti, segona de l'Alcanar, i la d'Antoni Ondozabal, roja directa per al jugador del Jesús Catalonia, les dues seguides al minut 68'.

A cinc minuts per acabar l'encontre, Jordi Tomàs rematava la feina per al Jesús Catalonia amb el 4 a 1 final i signa la desena victòria de la temporada per a l'equip local que tancarà el campionat a meitat taula.