Victòria clara dels blanc-i-negres

Albert Pascual | AMPOSTA

22/01/2018

Amposta 3 - 0 Batea

Important victòria del Club de Futbol Amposta enfront el Batea, la segona consecutiva després de guanyar la setmana passada al Roda de Barà. Un triomf que permet remuntar posicions a l'equip de David Fornós fins al tercer lloc de la classificació, i a només tres punts del líder, el Cambrils.

En contra el Club de Futbol Batea, equip que venia de perdre contra l'Hospitalet de l'infant.

L'Amposta va controlar en tot moment el partit, però va tenir al davant un equip, el Batea, que va fer un bon treball en defensa.

Durant la primera part poques ocasions. Al minut 44, un atac local acaba en falta quan Villarroya carrega sobre Cardona. La falta s'encarrega d'executar-la Aleix Llobet enviant-la directament al fons de la porteria.

A la segona part l'Amposta continuava amb el domini, aquest cop augmentant la pressió, i amb dos gols més que arribarien cap a la part final del partit.

Al 76, atac de l'Amposta amb llei de l'avantatge per a Vernet que finalment remata Jonatan Tomàs posant el 2-0.

El tercer gol arribava quan faltaven poc menys de 10 minuts per al final del partit en una jugada on els jugadors del Batea demanaven fóra de joc. Finalment Marc Vernet era l'encarregat de tancar el marcador.