L'ALDEA

Victòria al límit del temps reglamentari

Albert Pascual | L'ALDEA

09/02/2016

Tot i la jornada de descans, l’Aldea Cepromar recuperava el partit que no va poder disputar la segona jornada de lliga contra el Sant Cugat. L’encontre disputat a l’Aldea el va acabar guanyant l’equip ebrenc gràcies a un gol d’Otero en l’últim minut.

El partit va estar igualat i amb alternatives al marcador. Els aldeans van començar posant-se per davant al marcador amb dos gols d’Otero, però en el darrer segon de la primera part, el Sant Cugat marcava el 2 a 1 en un llançament de falta.

En la segona part, els barcelonins van capgirar el marcador amb dos gols seguits als minuts 22 i 25. Carlos marcava el 3 a 3 després d’una bona combinació amb Otero, i Rafel amb un xut per tot l’escaire feia el 4 a 3.

Al minut 37, en un greu error defensiu dels aldeans, el Sant Cugat tornava a empatar el partit, però l’equip del Baix Ebre va arriscar amb porter-jugador i en una bona combinació, el porter Víctor assistia a Otero per marcador el definitiu 5 a 4 quan faltaven 40 segons per la botzina final.

Amb este resultat, l’Aldea Cepromar s’allunya una mica més de les posicions de descens. Els aldeans són novens amb 23 punts.