AMPOSTA

Un centenar de persones travessen l’Ebre a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | AMPOSTA

31/07/2018

L’últim diumenge de juliol nedadors i nedadores es concentren al port fluvial i esportiu d’Amposta per participar en la Travessia d’Amposta Nedant l’Ebre. Una prova que enguany ha celebrat la 20a edició i 3r Memorial Manel Ayxendri, i ha incrementat el nombre d’inscripcions respecte a les passades edicions.

La Travessia Nedant consta de dues proves: la curta, de 500 metres, dirigida a edats compreses entre 9 i 14 anys, i la llarga, de 2000 metres, per a júniors i fins als màsters. Pol Roch del Club Natació sitges es va imposar a la prova llarga amb un temps de 21:28. La primera dona va ser Anna Diago (Club Esportiu Mediterrani) amb un temps de 25:12. Pel que fa a la travessia curta, l’infantil Bruno Salas del Cambrils Club Natació va arribar primer amb un temps de 5:03, i la primera infantil va ser Judit Pàmies (Cambrils Club Natació) amb 5:19.

Una cursa concentra esportistes d’arreu de Catalunya i també de la província veïna, l’Aragó.

La Travessia d'Amposta Nedant l'Ebre va començar amb una distància total de 1.919 metres en memòria de l'any de la finalització de construcció del Pont Penjat. Des del 2005 s’ha allargat fins als 2000 metres per formar part del calendari Català de Travessies.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>