Un Cantaires nerviós s'imposa als Lluïsos de Gràcia

Albert Pascual | TORTOSA

22/11/2016

CB Cantaires 73 - 64 Lluïsos de Gràcia
Gran assistència de públic al pavelló de Ferreries en el partit d'aquest cap de setmana que enfrontaven el Club Bàsquet Cantaires amb els Lluïsos de Gràcia, la millor defensa de la lliga.

El Cantaires va començar el partit amb nervis, una característica que no es va deixar perdre durant tot el joc... Uns nervis que també van ser acompanyats de moltes imprecisions, pèrdues de la pilota i presa de males decisions que, tot i això, feien al Cantaires guanyador del primer període amb una diferència de tres punts 16/13, i un segon quart victoriós per 25/18 amb un avantatge general de 10 punts per als tortosins durant aquesta primera part.

Al tercer quart petit entrebanc perdent per la mínima 14/15, i el quart i final empatat a 18 punts. Amb aquest marcador, el Cantaires feia valdre la renda aconseguida durant els primers minuts per guanyar finalment per 73 - 64 en un partit on es va millorar en el tir exterior i on es van aprofitar 50 rebots i el 77% dels tirs lliures.

Els millors jugadors del Cantaires van ser Kindred i Díaz amb 17 anotacions, Domènech amb 15 i Kiliam Riverol que en va fer 13.