LA RÀPITA

Últim i trist partit per al Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | LA RÀPITA

28/05/2018

Rapitenca 7 - 0 Tortosa

El camp de la Devesa va viure un dur comiat dels Tortosins en aquesta categoria. Els rapitencs van marcar 7 gols, contra el Tortosa, un equip que no ha pogut donar la millor cara aquesta temporada tot i haver lluitat fins al final.

L'equip d'Isaac Fernández arrencava amb força: al minut 23 arribava el primer gol, i al 25, el segon. La primera part es tancava, amb 2 gols gairebé seguits de Saddik.

A la represa, els locals no van deixar que els de Víctor Vera posessin cullerada, al que seria el seu últim partit a Primera.

Arribaven 5 gols tan bon punt començava la segona part: el primer de Sabaté, al 46, després REverté al 56, va seguir Garrido al 59, Alumbreros al 72, i per últim Martínez marcaria el setè del derbi.

Així acaba la temporada per als dos equips ebrencs de Primera Catalana. El comiat del Tortosa i també de l'entrenador de la Rapitenca, Isaac Fernández.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>