LLEIDA

Triomf de l’Amposta que trenca la dinàmica negativa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | LLEIDA

19/03/2019

Era un partit de necessitats per a l'Amposta "Lagrama". Després de tres derrotes consecutives les de Mateu Castellà van retrobar-se amb la victòria amb un resultat favorable de 17 a 30 enfront l'Associació Lleidetana.

La superioritat de la plantilla ampostina va fer que la primera meitat de joc foc molt desigual. A més, la posició de les de la Terra Ferma, on ja estan matemàticament descendides, va suposar un pes afegit per a les lleidatanes que es va reflectir amb els nervis a la pista. El bon ritme de joc de l'Amposta "Lagrama" va acabar amb un millor resultat per a les ebrenques, que van marxar al descans amb el marcador a favor de 8-15.

A la represa, les ampostines van seguir fermes i no van baixar el ritme. Amb aquest panorama l'Associació Lleidetana no va aguantar l'efectivitat en atac de les visitants i la diferència al marcador es va seguir ampliant pocs minuts després del xiulet inicial de la segona part. Tot i que les lleidatanes van provar diverses variant defensives per aconseguir escurçar distàncies, al final del partit el lluminós marcava un contundent 17-30, favorable per a l'Amposta, que d'aquesta manera guanyaven el seu onzè partit en la present edició.

El cap de setmana vinent hi ha jornada de descans i serà el dissabte 30 on les de Mateu Castellà s'enfrontaran al Puchi, per disputar la jornada 25 del campionat i última com a locals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>