ASCÓ

Tres punts necessaris per a l’ascens de l'Ascó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | ASCÓ

13/04/2018

Aquest diumenge l'Ascó rep al Municipal la visita del segon classificat en la lliga de Tercera Divisió: L'Hospitalet de Xavi Molist, que està travessant una bona dinàmica de resultats.

El asconencs es trobaran un equip que vol seguir en la línia que porta en els darrers partits, ja que està ben a prop de poder assegurar-se una plaça de play-off.

L'Ascó no es voldrà conformar en jugar el partit i anirà a aconseguir la victòria si o si, per poder seguir somiant en una plaça d'ascens que a hores d'ara està a tres punts.

Els de Castillejo venen en la moral alta desprès de la contundent victòria per 0-3 la jornada anterior contra el Prat.

Els de la Ribera d'Ebre són conscients que només els hi val la victòria aquest diumenge per seguir les petjades de la Pobla Mafumet i Terrassa.

Mostrant el nivell del darrer partit els verds tenen possibilitats de poder emportar-se la victòria però davant tindre un equip que no fica les coses fàcils a ningú.

Els riberencs han recuperar als sancionats Enric Socias i Roger Escribà, I també a Hèctor Rodríguez després de la seua lesió que l'ha deixat apartat dels terrenys de joc.

La gran amenaça que tindrà la defensa asconenca serà Manzi, el màxim golejador del conjunt del Baix Llobregat, en canvi els asconencs tenen el perill de Sergi Moreno i Cheik.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>