TORTOSA

Treballada victòria del Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

02/03/2016

El Club Bàsquet Cantaires de Tortosa va enfrontar la vintena jornada contra La Palma de Cervelló amb una treballada victòria al pavelló de Ferreries per 77 a 71.

Les Vinyes del Convent Bàsquet Cantaires va haver de superar un equip difícil, intents, i decidit a combatre a cada minut de l’encontre, amb una defensa sòlida i uns jugadors que ho deixaven tot a la pista. Tot i així, el primer quart seria per als tortosins amb un parcial de 21/19. En canvi el segon el perdrien per 13/17.

En el tercer temps, l’equip aconseguiria guanyar sol per quatre punts, 19/15. Ja en el darrer assalt, la puntuació favorable seria per als locals per 24/20.

Kiliam Riverol ha estat el màxim anotador del Cantaires amb 14 punts, seguit de Sandy Junior amb 11 i Miki Novovic amb 9 punts.

Amb aquest resultat, el Club Bàsquet Cantaires s’anota la tretzena victòria i amb 34 punts són setens empatats amb el sisè, el Vedruna Gràcia, i el cinquè, el Salou.

Justament enfront del Salou és el pròxim partit del Bàsquet Cantaires, un dels equips que en els darrers encontres ha estat la bèstia negra del club tortosí.

Per altra banda, el Club Bàsquet Cantaires ha anunciat la incorporació d’un nou jugador. Es tracta de l’aler i base-escolta porto-riqueny Steven Miro, de 25 anys i 1,90 cm. Steven compta amb experiència com a jugador a la primera categoria professional de bàsquet de Puerto Rico, a la selecció nacional 3x3 d’aquell país, i també amb el Miami Pro-AM Bàsquet.