TORTOSA

Tot i la victòria... no ha pogut ser

Albert Pascual | TORTOSA

10/05/2016

El partit començava molt bé per als tortosins, la motivació per saber que s'havia de remuntar un resultat de 7 gols, feia que l'equip aconseguís un parcial de 3-0 de sortida. A partir d'aquesta empenta inicial i amb un públic animat, els sèniors anaven agafant avantatge de mica en mica gràcies a una gran defensa fins a arribar a empatar l'eliminatòria ja a la mitja part.

A l'inici del segon temps es va començar a veure que les coses no anirien igual que la primera. Durant els primers minuts un intercanvi de cops posava un marcador de 16-8 a favor dels ebrencs que havien ampliat la diferència a vuit gols però la seva defensa no estava sent com la de la primera part.

Després, 15 minuts per oblidar, van fer que els locals perdessin quasi tot l'avantatge aconseguit i se situaven, amb un parcial de 0-6 en contra, amb un 16-14 al marcador a causa de moltíssimes errades de llançament i d'una defensa que ja no tenia la mateixa intensitat.

Tot i això, no es van rendir i, quan faltaven 2 minuts per a la finalització els del Centre d'Esports es torna a situar a 6 gols amunt amb un 25-19 però un altre cop les errades de llançament juntament amb un intent a la desesperada de recuperar la pilota en defensa van fer que el resultat final només fos de 4 gols de diferència, insuficient per igualar els 7 gols en contra que portaven del partit d'anada.

HC Perelló
A la cinquena jornada de la segona fase d’handbol sènior femení, l’HC Perelló va perdre aquest dissabte a casa del Sant Joan Despí B per 21 a 19. Així doncs, l’equip ebrenc se situa en tercera posició al seu grup. La propera i última jornada de la segona fase, l’equip perellonenc rep Les Franqueses i necessita guanyar sí o sí per tal d’optar al TOP4.

CH Amposta
També està jugant l'Amposta, en aquest cas la Copa Catalana Femenina. El vigent campió va guanyar aquest cap de setmana al Cardedeu per 23 a 28 i d'aquesta manera ja està classificat per als quarts de final.