TORTOSA

Tortosa promou l'esperit dels WSG entre els més petits


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | TORTOSA

02/04/2019

Alumnes de 3r i 4t de primària, representants dels centres escolars de Tortosa, van ser els protagonistes dels primers Jocs Populars Escolars organitzats a la ciutat. Es tracta d'una iniciativa que té com a finalitat involucrar les escoles de Tortosa per promoure l'esperit dels World Sports Games, que tindran lloc a Tortosa i a altres poblacions del territori del 2 al 7 de juliol. És a dir, a banda de gaudir, passar-ho bé i fer activitat física, també es busca promoure un model esportiu saludable, fomentar la inclusió i igualtat social, generar valors personals i la responsabilitat comunitària.

Després de setmanes de preparació als seus respectius centres escolars, van ser trenta equips mixtos formats per 8 alumnes els escollits per representar els diversos centres educatius de la ciutat per disputar-se en aquest torneig final que va tenir lloc al pavelló de Remolins. Els professors van ser els responsables de seleccionar els alumnes de cada classe segons el seu comportament, participación i altres aptituds relacionades amb els objectius dels World Sports Games Tortosa 2019.

La trobada es va estructurar a través de tres activitats esportives populars: el mate, que consisteix en eliminar amb una pilota als membres de l'equip contrari; l'atrapa-pilota, el qual s'ha de fer passar la pilota al camp del contrari per damunt d'una xarxa situada en alçada; i la pilota-diana, que es basa en encistellar una pilota en una única cistella. Aquests tipus de jocs tenen com a finalitat, a la vegada, ser una via d'iniciació a altres esports, com l'handbol, el voleibol i el bàsquet, respectivament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>