AMPOSTA

S'acaba la bona ratxa

Albert Pascual | AMPOSTA

09/02/2016

L’equip femení del Club Handbol Amposta trenca la ratxa de victòries en ser derrotat amb autoritat pel líder, el BM Castelló, un equip que fa dos temporades que no perd cap partit a la lliga regular. Les xiques de Mateu Castellà no van tenir cap opció de ficar-se dins el partit, ja que des dels primers minuts, les castellonenques van deixar clar que venien a la capital del Montsià a pels dos punts. El BM Castelló va dominar en tot moment el partit i l’Amposta va anar sempre darrere en el marcador. Al final de la primera part, la diferència era de 9 gols, 8 a 17 a favor de les de Castelló. La segona part no va ser millor per als interessos ampostins mantenint la diferència de nou gols amb resultat final de 19 a 28. La jugadora de l’Amposta Alba Simón va ser desqualificada a nou minuts per acabar el partit. També va ser amonestat l’entrenador, Mateu Castellà. Amb aquesta derrota, la classificació en la lliga de plata femenina no varia i l’Amposta es manté tercer amb 20 punts ara empatat amb el quart equip, el Puig d’en Valls. El Castelldefels que va guanyar el seu partir suma dos punts i ja és segon en solitari.