TORTOSA

SB Immobiliària inicia la comercialització de la torre de 14 plantes a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

18/03/2019

Des d’avui mateix ja es poden adquirir els 56 pisos i 76 pàrquings que tindrà la torre de 14 plantes que SB Immobiliària construirà a l’entrada de Tortosa. Es tracta de Residencial SB Porta Tortosa, el primer dels quatre edificis que la constructora ha projectat a l’àrea de Temple Sud, amb una alçada de 46,55 metres. El conseller delegat de l’empresa, Marc Alado, ha explicat que es tracta d’un edifici singular que transformarà l’accés a la ciutat i que ofereix habitatges d’acord a les necessitats i demandes dels compradors actuals.

Residencial SB Porta Tortosa comptarà amb quatre pisos per planta, de 3 i 4 dormitoris de 120 i 140 metres quadrats, amb diverses opcions de personalització d’acabats i possibilitats de contractar packs addicionals.

L’edifici tindrà zones comunes amb pista de pàdel, gimnàs, piscina exterior i zona de jocs infantils. A més, serà el primer de la província de Tarragona en comptar amb el segell de certificació energètica A. L’arquitecte, Xavier Martí, ha detallat alguns dels aspectes que els ha permès obtenir aquest segell.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha afirmat que la construcció de l’edifici, junt amb el desenvolupament del pla parcial Temple Sud, és un projecte de ciutat.

Les obres començaran abans de l’estiu i la previsió és que els pisos es puguin entregar l’últim trimestre del 2020, a un preu a partir dels 179.000 euros. El cost de construcció de la torre és d’uns 14 milions d’euros. Tota la informació de la promoció està disponible al web www.sbportatortosa.com. // Foto CEDIDA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>