TORTOSA

Baubí: ‘Faran la Tortosa del futur, però a la Tortosa antiga què fem?’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

19/03/2019

El president de l’Associació de Veïns Centre-Nucli Històric de Tortosa, Josep Baubí, ha demanat polítiques actives d’habitatge i de rehabilitació al nucli antic, per evitar que continuïn caient més cases. Baubí ha fet estes declaracions després de fer-se pública la construcció d’una torre de 14 plantes al pla parcial Temple Sud. Segons el dirigent veïnal, la promotora no ha apostat mai pel nucli històric, i tot seguit s’ha preguntat què es pensa fer amb la Tortosa antiga.

Baubí ha demanat una aposta clara i decidida pel nucli antic, amb una diagnosi prèvia de la situació als barris, i amb ajuts directes a la rehabilitació, així com l’agilització del tràmits. De la mateixa manera, ha tornat a reclamar la reobertura de l’oficina municipal del nucli antic, al carrer de la Rosa.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Baubí també ha demanat la intervenció del subdelegat i exalcalde de Tortosa, Joan Sabaté, per aconseguir la cessió gratuïta dels terrenys de Renfe. A més, també ha insistit a reclamar la reforma de la plaça d’Alfons XII i de la plaça de l’Ajuntament. Finalment, ha exigit la millora del Barri del Castell i la creació de més zones d’aparcament gratuït al nucli antic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>