TORTOSA

Roigé rebutja cap pacte amb Ciutadans i es planteja governar en minoria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

05/06/2019

La cap de llista de Junts per Tortosa i alcaldessa en funcions, Meritxell Roigé, ha rebutjat cap possible pacte amb Ciutadans per seguir governant la ciutat. Roigé ha reconegut haver-se reunit el regidor electe de Ciutadans, Miquel Albacar; de la mateixa manera, afirma, que ho ha fet amb altres nous regidors, però ha negat que li oferís cap pacte. De fet, assegura que un pacte amb la formació taronja “és impossible”.

Però fonts properes a la negociació van confirmar a Canal 21 Ebre que la mateixa Roigé va parlar dilluns amb Albacar. En esta conversa, la candidata de Junts per Tortosa va arribar a proposar-li participar, ara o més endavant, en un govern en què també podria ser-hi el PSC, a canvi del seu vot durant el ple d’investidura del proper 15 de juny. Durant una compareixença davant els mitjans de comunicació, Roigé ha deixat clar que la seva prioritat és reeditar el pacte amb ERC, fins ara socis de govern. Ara bé, Roigé ha dit que està “preparada i amb forces” per poder govern en minoria. Una possibilitat que encara no té garantida.

Roigé ha rebutjat que els pactes a nivell supramunicipal puguin condicionar el futur govern de Tortosa. // Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>