AMPOLLA

Robert Karas fa nou rècord a l’Ironcat de l’Ampolla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | AMPOLLA

21/05/2019

Aquest cap de setmana va tenir lloc per quinzè any consecutiu l’Ironcat de l'Ampolla. Un total de 3800 metres de natació, 180 km de bicicleta ràpida i 42 km de cursa a peu va ser el recorregut que van fer vora 140 atletes d’arreu de l’Estat Espanyol. Un itinerari dur i exigent que ostenta el títol de la marató més antiga, pel que fa a aquesta distància, de la península Ibèrica. A banda del seu èxit i atractiu, aquest esdeveniment esportiu contribueix amb un gran impacte econòmic pel comerç local.

La fita, organitzada des del 2014 per la Federació Catalana de Triatló conjuntament amb l’Ajuntament de l’Ampolla, és una de les més esperades del nostre territori. Segons membres de l’organització el secret del seu èxit està en les seves característiques, les quals la fan ser única i un imprescindible al calendari dels atletes.

El guanyador en categoria masculina va ser Robert Karas, que va completar el circuit amb 08.22.36. A més Karas va batre també el rècord que havia establert quan va aconseguir la victòria en l'edició de 2017, amb 8.29.54. El van acompanyar al podi Albert Jiménez i Enrique Barajas. Pel que fa a la categoria femenina la millor atleta va ser Montserrat Vel, que es va imposar amb un temps d’11.02.04. Carmen Maria Pérez i Ana Maria Carreres van quedar en segona i tercera posició, respectivament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>